Om customboards

Customboards er whiteboardtavler med tekst og grafik lavet til din anvendelse og efter din idé.

Customboard kan give forbedret forældresamarbejde, overblik over ressourcer, forbedret struktur i dokumentation og klar kommunikation. Brug de viste tavler til inspiration eller bestil dem, som de er – med eller uden tilretninger, mulighederne er uendelige.

Du kan her på siden selv designe din tavle ved at vælge den skabelon, som du gerne vil designe din tavle ud fra. Herefter går du i gang med at lave din helt egen tekst og grafik til tavlen – her kan du vælge fra vores grafikarkiv, eller du kan uploade din egen grafik. Du kan også uploade logoer eller billeder til brug på tavlen.

Synes du ikke, du kan finde en skabelon, der matcher dit behov, så har vi et hold af konsulenter med stor erfaring i Customboards, der, i samarbejde med vores grafikere, kan designe din tavle efter din ide.

Vi kan også være behjælpelig med at rentegne eller designe logoer, oversigtstegninger, børnetegninger eller andet – det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvilken grafik du kan få på dit customboard.

Design din egen whiteboardtavIe – nemt og enkelt får du skabt en tavle der har alle whiteboardets kvaliteter, med den grafik og inddeling, som du har brug for. Selve processen med at få den grafiske fil trykt på tavlen foregår ved, at farverne brændes ned i tavlen, hvilket giver en overflade der er på højde med den gode kvalitet som mange værdsætter ved en almindelig whiteboardtavle.

Du kan læse mere om Customboards her.