Om EXAKT

I Exakt brænder vi for at sælge produkter og løsninger, som gør en positiv forskel i vores kunders hverdag i uddannelsessektoren, det offentlige Danmark og private virksomheder. Det har vi gjort i 24 år – hver dag med fokus på kvalitet og god kundeservice.

Exakt blev grundlagt i 1990 af den nuværende ejer og direktør, Morten Jørgensen. Dengang var virksomhedens primære forretningsområde salg af lamineringsmaskiner og lamineringsfolie. Men i dag er Exakt så meget mere. Vores sortiment omfatter indbinding, skæremaskiner, makulering og landets største sortiment af standard- og specialtavler til undervisning, konference, planlægning og visualisering.

Derudover har vi en stadig voksende afdeling, som koncentrerer sig om at sælge gode AV-løsninger. Vi er for eksempel forhandlere af markedets bedste touchskærme, som hver dag beriger læring, undervisning og præsentationer med interaktive funktioner.

I vores egenskab af specialforretning har Exakt en gennemgående og solid viden om produkterne og branchen. Dette gør os i stand til at levere værdiskabende løsninger til alle former for institutioner, skoler og offentlig virksomhed.

Kunderne siger

Kunderne sigerLedelsesteamet på Vamdrup Skole har rigtig mange bolde i luften. For at sikre at vi griber boldene igen, anvender vi en Kaizentavle med inspiration fra LEAN-filosofien. Tavlen er specielt udviklet og designet til os af Exakt for at imødekomme vore specifikke behov. Som en ekstra bonus fik vi skolens logo påført i det ene hjørne. Denne tavle vil i mange år fremover være et vigtigt styringsværktøj.

Per Rudbæk - Vamdrup Skole

hjaaalp

Hjaelp3Brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen til at svare på dine spørgsmål. Ring eller send en email, hvis du har spørgsmål.

+45 98 19 35 33

cub@exakt.dk