Kvalitetsgaranti

Selve processen med at få den grafiske fil trykt på tavlen, foregår ved at farverne brændes ned i tavlen, hvilket giver en overflade, der er på højde med den gode kvalitet, som mange værdsætter ved en almindelig whiteboardtavle.

Alle tavlerne er magnetiske og skrivbare og har aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner. Kan opsættes vertikalt eller horisontalt. Tavlerne leveres som standard med plast pennebakke på 30 cm og det nødvendige monteringsmateriale.

Alle tavlerne kan leveres i specialmål (Det betyder, at tavlerne kan produceres med specialmål på både højden og længden af tavlen). Her har du mulighed for at kontakte EXAKT så hjælper vi dig, se alle kontaktinformationer her.

Kunderne siger

Kunderne sigerLedelsesteamet på Vamdrup Skole har rigtig mange bolde i luften. For at sikre at vi griber boldene igen, anvender vi en Kaizentavle med inspiration fra LEAN-filosofien. Tavlen er specielt udviklet og designet til os af Exakt for at imødekomme vore specifikke behov. Som en ekstra bonus fik vi skolens logo påført i det ene hjørne. Denne tavle vil i mange år fremover være et vigtigt styringsværktøj.

Per Rudbæk - Vamdrup Skole

hjaaalp

Hjaelp3Brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen til at svare på dine spørgsmål. Ring eller send en email, hvis du har spørgsmål.

+45 98 19 35 33

cub@exakt.dk