Kunderne siger

Kunderne sigerDet var vigtigt for mig, da vi skulle starte vores nye børnehus op, at vi havde et overblik over vores daglige pædagogik, især at få implementeret vores læreplaner som noget helt naturligt.

Derfor fik vi lavet vores årshjul, som vi er meget glade for og har fået mange roser for. Det er nemt for os at give forældre et overblik over, hvordan vi arbejder i huset. Det er især en stor hjælp i forhold til vores mange tosprogede familier.

Vi har lige fået vores piktogramtavler, som er inddelt med en farve for hver dag. På disse tavler sætter vi billeder/piktogrammer op hver morgen, så alle kan følge dagen. Igen vil jeg fremhæve, at det er en kæmpe hjælp for vores tosprogede børn. Især vores østeuropæiske børn starter hos os uden at kunne et ord dansk.

Vi er meget tilfredse med vores tavler. Vi ved godt, det er en dyr løsning, men det gør vores dagligdag så meget lettere.

Dorthe Bisgaard Pædagogisk leder - Hanstholm børnehusKunderne sigerLedelsesteamet på Vamdrup Skole har rigtig mange bolde i luften. For at sikre os, at vi griber boldene igen, anvender vi en Kaizentavle med inspiration fra LEAN-filosofien. Tavlen er specielt udviklet og designet til os af Exakt for at imødekomme vore specifikke behov. Som en ekstra bonus fik vi skolens logo påført i det ene hjørne. Denne tavle vil i mange år fremover være et vigtigt styringsværktøj.

Per Rudbæk - Vamdrup Skole