Hvordan foregår bestilling, produktion og levering?

1. Bestilling

Når du bestiller et Customboard her på siden, så er det den fil, du godkender, der bliver printet på tavleoverfalden. Derfor bedes du venligst gennemgå skitsen nøje. Eventuelle fejl opstået grundet fejl/mangler i din godkendelse, vil efter godkendelse ikke kunne danne grundlag for en reklamation. Der ydes ingen returret på specialtavlerne.

2. Produktion

Når du her på siden har godkendt din skitse, så bliver ordren registreret i vores system, og tavlen sættes i produktion. Produktionstiden er 3-4 uger fra ordremodtagelse.

3. Levering

Når vi modtager tavlen fra fabrikken, så foretager vi en intern kvalitetskontrol og sender herefter varen afsted til dig.

Kunderne siger

Kunderne sigerLedelsesteamet på Vamdrup Skole har rigtig mange bolde i luften. For at sikre at vi griber boldene igen, anvender vi en Kaizentavle med inspiration fra LEAN-filosofien. Tavlen er specielt udviklet og designet til os af Exakt for at imødekomme vore specifikke behov. Som en ekstra bonus fik vi skolens logo påført i det ene hjørne. Denne tavle vil i mange år fremover være et vigtigt styringsværktøj.

Per Rudbæk - Vamdrup Skole

hjaaalp

Hjaelp3Brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen til at svare på dine spørgsmål. Ring eller send en email, hvis du har spørgsmål.

+45 98 19 35 33

cub@exakt.dk